Video: Cidermarineret flanksteak
Cidermarineret flanksteakKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Flanksteak
-
1 deciliter Æblecider
-
0.5 deciliter Soja
-
2 spsk Tomatpure
-
1 spsk Paprika
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
1 kg Små kartofler
-
4 deciliter Syrnet fløde 9%
-
1 bdt Frisk purløg
-
1 stk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Sød sennep
-
1 tsk Groft salt
-
0 Peber
Kom kødet i en frysepose sammen med en marinade rørt af cider, soja, tomatpuré og krydderier og lad det marinere på køl i mindst 2 timer.
Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Rør den syrnede fløde med purløg, løg, hvidløg, sennep, salt og peber.
Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen.
Steg bøfferne på en meget varm pande eller på grillen i 7 min. på hver side.
Skær kødet i skiver og server med kartoffelsalat og en grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Arme riddere i ovn
Forvarm ovnen til 200°C. En stor gratinform smøres med 1 spsk smør. Skyl rosinerne og tør...
Pasta med bagt tomatsauce
Hak løg og hvidløg, og steg det gyldent i olie. Tilsæt krydderier og de flåede tomater og...
Blomkålsgratin med skinke
Blomkålsgratin med skinkeForvarm ovnen til 225 grader.Skær blomkålen i buketter og damp de...