Video: Gammeldags kylling
Gammeldags kyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.2 stk Hel kylling
-
1 bdt Frisk persille
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
35 gram Smør
-
2.3 deciliter Vand
-
1 spsk Lys maizenajævner
-
2 spsk Fløde 13%
-
1.2 stk Agurk
-
1 tsk Groft salt
-
2 deciliter Eddike
-
1 deciliter Sukker
-
1.2 deciliter Kogende vand
-
1 tsk Friskkværnet peber
Tør kyllingen godt og fyld den med skyllet persille og krydr med salt og peber.
Smelt smørret og lad det blive lysebrunt i en stegegryde og brun kyllingen rigtig godt på alle sider.
Dæmp varmen og hæld vand ved.
Det skal kun lige stå op om kyllingen i bunden af gryden.
Steg under låg ca. 1 time efter størrelse.
Mærk i låret om det er mørt og gennemstegt.
Tag kyllingen op og si evt. stegeskyen.
Skum evt. fedtet af og jævn skyen.
Den kan fortyndes med bouillon, kogevand fra kartofler eller lidt fløde.
Smag den til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødbedesalat
RødbedesalatFørste skridt til rødebedesalaten er istandgørelse af rødbederne. Sørg for at...
Fyldte ferskner
Sæt ovnen på 200°C. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plad...
Pastasalat med basilikum
Kog pastaen så den er al dente og stil den til afkøling.Steg baconen, til den er sprød og...