Video: Fishcakes
FishcakesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
13
Tilberedningstid
1 timer 50 minutter
Arbejdstid
1 timer 50 minutter
Antal personer:
-
300 gram Mørksej
-
1/2 bdt Frisk koriander
-
10 gram Hakket ingefær
-
1 spsk Rød karrypasta
-
1 1/2 spsk Fiskesauce
-
60 gram Æg
-
1 spsk Hvedemel
-
1 spsk Olie
-
50 gram Ristede hakkede Cashewnødder
-
1/2 bdt Frisk koriander
-
100 gram Lime
-
2 spsk Soja
-
2 deciliter Brune ris
Hak fisken med koriander, ingefær, karry og sauce. Tilsæt æg og mel. Form farsen til små frikadeller og steg dem. Server med tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodskage med valnødder
Forvarm ovnen på 180°C. Gulerødderne skrælles, vaskes og tørres før de rives fint. Valn...
Nemme Pebernødder
Mel og smør røres sammen. Resten af ingredienserne røres i. Dejen stilles i køleskabet 1 t...
Abracadabra
Ryst og si ingredienserne over i et cocktail glas fyldt med knust is og servér.