Forretter Vegetarisk Vinter
Nutrition facts: 301 calories 10.57 carb 28.785 fat 1.125 fiber 8.3705 protein 7.120925 fat 2.965 sugar

Video: Cremet rodsuppe

Cremet rodsuppe

Cremet rodsuppe

Cremet rodsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 09/06-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dybstegt lyssejfilet

Stærk mad
Fiskeretter

Dej: Rør æg, mel, bagepulver og danskvand sammen til en pandekagedej. Læg den på køl i 30...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 727
Opskrift

Bagt chokoladecreme

Vegetar

Smelt smørret, uden at det bruner - tag lidt fra til formene. Smelt chokoladen i en skål...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 642
Opskrift

Frisk pasta med kylling, rødløg og peberfrugt

Stærk mad
Fjerkræ

Skær kyllingekødet i diagonale skiver. Bland kød, hakket koriander og olivenolie. Krydr me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1458

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag