Forretter Vegetarisk Vinter
Nutrition facts: 301 calories 10.57 carb 28.785 fat 1.125 fiber 8.3705 protein 7.120925 fat 2.965 sugar

Video: Cremet rodsuppe

Cremet rodsuppe

Cremet rodsuppe

Cremet rodsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 09/06-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tykkam classico

Proteinrig mad
Kødretter

Tykkam classicoLøg og æble skæres i både. Gulerod skæres i tykke skiver og lægges sammen m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1420
Opskrift

Flødekartofler i ovn

Vegetar
Fedtfattig mad

Flødekartofler i ovnSkræl kartoflerne og skær dem i 0.5-1 cm tykke skiver. Hak skalot...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1151
Opskrift

Italiensk tærtedej

Vegetar

Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform. Fyld tærtenbunden med fx steg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1103

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag