Video: Cremet rodsuppe
Cremet rodsuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Løg
-
200 gram Persillerod
-
250 gram Gulerod
-
10 gram Flydende margarine
-
4 deciliter Grøntsagsbouillon
-
60 gram Flødeost 60+
Skær gulerødder/persillerod i strimler og hak løget groft.
Gem lidt stave af gulerødder og persillerod.
Smelt fedtstoffet i en gryde og steg grøntsagerne i et par minutter.
Tilsæt boullionen og lad simre i ca. 7 minutter.
Grøntsagerne blendes herefter til puré i gryden med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt til sidst Philadelphia light under omrøring ved lav varme.
De små stave af persillerod og gulerod ligges i kogende vand i 10 minutter, tages derefter op og ligges oven på suppen, der drysses med finthakket persille inden servering
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bær i gele med råcreme
Kog hvidvinen op med sukkeret og et par skefulde af bærrene.Lad det trække i et kvarters t...
Kalkunrisotto med spinat og vilde svampe
Opvarm boullionen. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie. Tilsæt ris og...
Sylte
SylteKød, løg, peberkorn, laurbærblade, nellike, timian og salt kommes i en gryde og vand...