Video: Bistrosalat
BistrosalatKøkken:
Ingredienser:
Fransk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kyllingefilet i strimler
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Olivenolie
-
350 gram Frisk spinat
-
4 stk Tomat
-
4 stk Kogte æg
-
1 stk Rødløg
-
1 spsk Kapers
-
2.1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 spsk Hvidvinseddike
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Sådan laver du bistrosalat
Start med at skære kylling i strimler og krydre det godt med salt og peber.
Steg kyllingekødet på en varm pande med lidt olie i ca. 4-5 minutter.
Sæt det til side.
Kog æggene i ca. 5-7 minutter og skær dem i kvarte.
Skyld tomaterne og skær dem i kvarte.
Rør olivenolie, dijonsennep, hvidvinseddike, salt og peber sammen i en skål.
Smag til, og tilføj evt. lidt ekstra salt eller peber.
Nu skal salaten anrettes.
Start med en stor håndfuld skyllet frisk spinat, derefter lægger du kyllingekød, tomater, æg, rødløg og kapers på tallerkenen.
Dryp med dressing.
Din hjemmelavede bistrosalat er nu færdig - velbekomme!
Servér brød til bistrosalaten
Du kan servere salaten sammen med friskbagt brød. Du kan fx prøve vores opskrift på langtidshævet brød. Brødet er nemt at lave, da dejen blot skal røres sammen, hvorefter den passer sig selv, mens den hæver. Vi kan også varmt anbefale vores opskrift på majsbrød med forårsløg og parmesan.
Lav dressing til flere dage
Lav gerne en større portion af dressingen, den holder fint i ca. 2 uger i køleskabet. Dressingen kan også bruges til marinade til fisk og kød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelsk kage
Sukker og melis røres godt. Æggeblommer blandes i lidt efter lidt. Mel, bagepulver og caca...
Majspandekager
Sådan laver du majspandekagerAlle ingredienserne blandes sammen i en stor røreskål, dejen...
Pølserisotto
Sådan laver du pølserisottoSkær pølserne i skiver. Fjern rodskiven og de groveste grønne b...