Video: Bønnesalat med persille
Bønnesalat med persilleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Tilbehør
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
100 gram Tørrede hvide bønner
-
100 gram Røde kidneybønner
-
0.5 Frisk persille
-
6 spsk Vindruekerneolie
-
2 spsk Sherryvineddike
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 tsk Creme fraiche 18%
-
100 gram
Sådan laver du en bønnesalat:
Læg bønner i blød. De skal ligge natten over. Hæld vandet fra, og kog dem i nyt vand i ca. 1 time eller til de er møre. Lad dem køle af.
Hvis du er utålmodig eller ikke har fået sat bønner i blød så kan du bruge bønner fra dåse. De er kalr til brug .
Nip enderne af de grønne bønner og skær dem over, kog dem i 7-9 minutter i letsaltet vand . Køl dem hurtig ned med iskoldt vand . så beholder de deres grønne farve
Hak persillen groft og pisk dressingen sammen. Vend det sammen og servér med fx braiseret oksekød.
Bønner er sunde og indeholder massere af protein . De går som en ret i sig selv og er også velegnet som tilbehør til en culottesteg
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavede tebirkes
Hjemmelavede tebirkesEn portion til 8 personer giver 16 tebirkes. Rør gæren ud i den...
Røget makrel med spinat og gulerødder
Pil makrellen for skind og ben og del den i fileter. Skrab gulerødderne. Skyl spinaten...
Grillede kalvekoteletter med citron og persille
Pres hvidløget og hak persille og rosmarin. Bland ingredienserne til marinaden sammen....