Video: Bønnesalat med persille
Bønnesalat med persilleKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
100 gram Tørrede hvide bønner
-
100 gram Røde kidneybønner
-
0.5 Frisk persille
-
6 spsk Vindruekerneolie
-
2 spsk Sherryvineddike
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 tsk Creme fraiche 18%
-
100 gram
Bønnesalat med persille
Læg bønner i blød.
De skal ligge natten over (eller mindst i 8 timer).
Hæld vandet fra og kog dem i nyt vand i ca. 50 min., eller til de er møre.
Lad dem køle af.
Hvis du er utålmodig eller ikke har fået sat bønner i blød, så kan bønner fra dåse være et udmærket alternativ.
(Bønner fra dåse skal hverken sættes i blød eller koges)
Nip enderne af de grønne bønner og skær dem over (i to halve)
Kog de grønne bønner i 7-9 minutter i letsaltet vand.
Køl dem hurtig ned med iskoldt vand, så beholder de deres grønne farve
Hak persillen groft og pisk dressingen sammen.
Vend det hele sammen og servér med fx braiseret oksekød.
Så er der serveret: Sund og velsmagende bønnesalat med persille!
Bønner er sunde og indeholder masser af protein . De går som en ret i sig selv og er også velegnet som tilbehør til fx en culottesteg
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stærk tomatsauce
Skær chilipebrene halvt over, rens dem og snit dem fint. Hak løg og hvidløg fint. Skold to...
Bondebrød med klid
Rør vand, klid og rugmel sammen og lad det stå en times tid.Rør gæren ud i melblandingen,...
007
Hæld ingredienserne i et collins glas med is og servér.