Video: Indbagt skinke med ost
Indbagt skinke med ostKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
600 gram Skinke
-
1 stk Laurbærblad
-
2 stk Hele peberkorn
-
200 gram Flødeost med hvidløg
-
1 stk Butterdejsplader
Instruktioner Kog skinken (eller hamburgerryg) i en lille gryde og i så meget vand, at det dækker. Kom laurbærblad og et par hele peberkorn i og lad det koge i ca. 20 min. Tag kødet op og lad det afsvale eller lad det afkøle i lagen til næste dag. Skær kødet i 1½ cm tykke skiver og smør ost på hver skive. Saml skiverne igen til et helt stykke. Rul 2-3 stykker optøet butterdej ud på et melet bord i en størrelse, der passer til kødet. Læg kødet på, pensl kanterne med sammenpisket æg og skær den overflødige dej fra. Den kan bruges til dekoration på det færdige stykke. Pensl hele overfladen med æg og bag det indpakkede kød ved 225 grader i ca. 20 min. eller til overfladen er gylden og sprød. Servér med grønne bønner og en blandet salat. Noter Du kan sagtens koge kødet dagen før og lade det afkøle i lagen, så du formindsker arbejdstiden på serveringsdagen. Butterdej er fed, så hvis du ønsker en fedtfattig udgave, kan du benytte opskrift på dej til "Indbagt mørbrad" her på opskriftsiden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvidløgsdressing
Sådan laver du hvidløgsdressing Hæld creme fraiche i en skål og pres 2-3 fed hvidløg i - a...
Farsspyd med ærtesauce
Farsspyd: Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt oregano. Rør 1 dl af f...
Smørdampet spinat
Spinat: Skyl spinaten rigtigt godt og slyng den tør. Smelt 20 g smør i en gryde og damp...