Video: Gifler med skinke og ricotta
Gifler med skinke og ricottaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
50 gram Smør
-
50 gram Gær
-
5 deciliter Mælk
-
1.2 spsk Salt
-
1 tsk Honning
-
250 gram Røget skinke
-
250 gram Ricotta
-
1 stk Revet citronskal
-
2 stk Æg
-
2 spsk Sesamfrø
Sådan laver du Gifler med skinke og ricotta
1. Bland ingredienserne til dejen (smør, gær, mælk, salt, honning, mel), ælt det godt sammen og lad den hæve i 30 min.
2. Skær skinken i fine strimler og med kvark og citronskal.
3. Del dejen i fire stykker. Form hver af dem til en bolle. Rul stykkerne ud i cirkler (ca 30 cm. i diameter). Skær dem ud på kryds, så hver cirkel bliver til 6 trekanter. Fordel fyldet på det brede stykke af trekanten. Rul fra det brede stykke til gifler. Bøj dem let og læg dem på palder med bagepapir.
4. Lad dem hæve i 20 min. 5. Pensel med æg og drys med frø.
6. Bag dem i 15 min ved 225 grader.
Velbekommen!
Prøv også vores opskrift på minipizza margaritta!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blåbærbagte æbler
Tænd ovnen på 175 grader. Halver æblerne, fjern kernehuset, og læg æblerne i et ovnfast f...
Bønnesalat med tomater
Bønnesalat med tomaterDe grønne bønner koges let og køles af.Cherrytomaterne deles i kvart...
Blomkålsgratin med skinke
Blomkålsgratin med skinkeForvarm ovnen til 225 grader.Skær blomkålen i buketter og damp de...