Video: Tærte med skinke og porrer
Tærte med skinke og porrerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Smør
-
175 gram Hvedemel
-
1.5 spsk Vand
-
1 pakke Skinkestrimler
-
0.5 pakke Porre
-
100 gram Revet ost
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Sødmælk
-
0.75 tsk Groft salt
Dej: Skær smørret i mindre stykker, og smuldre det i melet, til det ligner revet ost. Tilsæt vand og ælt dejen. Tryk den ud i en springform (22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil tærtebunden i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel, og forbag den i 15 min ved 200 gr. midt i ovnen. Fyld: Fordel skinke og porrer i den forbagte tærtebund. Pisk æg, mælk og salt sammen, og hæld over fyldet. Strø revet ost over og bag tærten færdig midt i ovnen ved 200 gr. i 30 min. Server med salat og brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vafler
VaflerSmelt smørret ved svag varme. Bland alle ingredienserne sammen og rør det til en jæv...
Cassava med oksekødsgryde
Oksekødstew: Skær kød i tern og hak løg, tomater, gulerødder, aubergine, chilifrugt, pebe...
Ærtesuppe med gedeostecreme
Ærtesuppe med gedeostecremeSautér hvidløg og løg i en smule olivenolie i en varm gryde.&nb...