Video: Tatar af røget laks
Tatar af røget laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
150 gram Røget laks
-
0.25 stk Agurk
-
0.5 stk Rødløg
-
2 spsk Sød sennep
-
0.25 tsk Peber
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
1 spsk Citronsaft
-
0.25 tsk Køkkensalt
Tatar af røget laks
Du skal starte med at ordne den røgede laks.
Skindet fjernes på laksen, og laksen skæres i små tern.
Det er en smagssag, hvor store eller små, du ønsker, lakseternene skal være.
Den hakkede, røgede laks skal nu røres sammen med hakket rødløg, purløg og dild samt sennep og creme fraiche.
Tataren smages til med citron, salt og peber.
Din tatar af røget laks er nu klar til servering - velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomaterStart med at tænde ovnen på 225 grader va...
Kokoskage med vanilleglasur
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to runde kageforme.Del æggene og gem 2/3 af æggehviderne til...
Bananpandekager uden mel
Bananpandekager uden melBrug enten en stavblender eller foodprocesser til at blende havreg...