Video: Sunde bananpandekager
Sunde bananpandekagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
0
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Banan
-
8 stk Æg
-
4 spsk Havregryn
-
0 Salt
-
0 Peber
Sunde bananpandekager
Tag en skål og tilføj bananerne og mos dem.
(et godt trick hertil er at trykke og mose på bananen inden du åbner den.)
Tilføj æggene, en smule salt og peber.
Tilføj efter behov hvor meget havregryn du vil have i.
Husk at dejen skal være flydende og ikke må blive for tør af havregrynene.
Pandekagerne kan sagtens laves uden havregryn.
Rør godt sammen, gerne med et piskeris eller el-piskeris.
Lav først en pandekage og smag den før du laver resten.
Smag om der eventuelt skal tilføjes mere salt, peber eller havregryn.
(Er der kommet for mange havregryn i kan du bare tilbage mere æg og banan.
Når der bliver tilføjet 1 banan skal der 2 æg i.)
Pandekagerne bliver automatisk søde af bananen, men du kan tilføj syltetøj, sukker, is, frugt eller lignende ovenpå.
Velbekomme!
Tips og trick...
Gå helst efter de modne/overmodne bananer til denne ret. De er sødest og nemmest at mose.
Bananpandekagerne er rigelig søde i sig selv af bananen. Men hvis du har en ekstra sød tand, og vil have syltetøj til så kan du lave din egen jordbær/honning syltetøj og eventuelt en frisk smoothie med banan og brombær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges-risotto med citron
Bouillon: Tilbered en bouillon af vand, salt, løg, gulerod og bunden af aspargesene. Ha...
Sumpet banankage
Sumpet banankageTænd ovnen på 180°C (varmluft) og 200°C (alm.). Pisk æg og sukker samme...
Stegt laks
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller va...