Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
30 minutter
1 timer 0 minutter
15
Fremgangsmåde:
Steg bøfferne på en meget varm pande med olie på i 3 min. på hver side.
Tag dem af, pak dem ind i sølvpapir, og lad dem ligge i 5 min.
Hæld rødvin og sukker på den stadig varme pande, og lad det koge i 2 min.
Tilsæt fløde, kulør og salt.
Lad det koge, til det har sauce-konsistens (2-3 min.).
Skræl og skær gulerødder i stave, læg dem i et ovnfast fad, bland med olie, honning og salt.
Bages ved 200 grader i 15 minutter.
Bland med persille lige inden anretning.
Bland kartofler, salt og olie i et ovnfast fad, stil det i ovnen samme tid som gulerødderne.
Bag 200 grader i 25 minutter.
Anretning:
Læg en håndfuld af rodfrugterne midt på en tallerken.
Skær bøffen over på skrå, og læg dem op ad hinanden oven på rodfrugterne.
Hæld saucen i en ring rundt om, så den ikke rører bøffen og rodfrugterne.
Server kartoflerne i en pæn skål ved siden af.
Antal personer: 2
400 gram Entrecote
2 deciliter Rødvin
1 spsk Sukker
2 deciliter Piskefløde 38%
1 spsk Sovsekulør
0,5 tsk Køkkensalt
3 stk Gulerod
1 stk Pastinak
1 spsk Hakket persille
1 spsk Solsikkeolie
1 spsk Honning
0,5 tsk Køkkensalt
15 stk Kartofler
2 spsk Olie
0,5 tsk Køkkensalt