Video: Ovnstegte fiskefileter
Ovnstegte fiskefileterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Fiskefilet
-
1 deciliter Rasp
-
1 deciliter Hakket persille
-
1 tsk Fintrevet citronskal
-
0.75 tsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
50 gram Kærgården
-
0.5 liter Mælkesauce
-
1 spsk Citronsaft
-
1 tsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
500 gram Frosen ærter
Rens og tør fiskefileterne.
Læg dem på en plade med bagepapir - buk evt. de tynde halestykker ind under fileterne, så fiskestykkerne bliver lige tykke.
Bland rasp, persille, citronskal, salt og peber.
Fordel raspblandingen på fileterne og dryp dem med smeltet smør.
Steg fisken midt i ovnen, til den er fast og hvid.
Ærtesauce: Hæld hvid mælkesauce i en tykbundet gryde og bring saucen i kog.
Tilsæt citronsaft, salt og peber.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt ærter og varm saucen igennem. Smag til.
Ved serveringen: Anret fiskefileterne i et varmt fad og server ærtesaucen i en varm skål ved siden af.
Mad til i morgen: Er der ærtesauce tilovers, kan den serveres sammen med gulerødder, kartofler og karbonader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med blåmuslinger i cider
Kog rejerne i velsaltet vand: kom dem i det spilkogende vand, kog op og køl dem af i vande...
Asiatisk svineret med krydderier og kokosmælk
Skær svinebov i terninger.Giv citrongræsstilken nogle slag med et hårdt instrument. Riv in...
Kalkun og grønsager i sur- og sød sauce
KalkunSkær kalkunbryst i strimler. Rens grøntsagerne og skær dem i strimler. Brun kalkunkø...