Video: Paprikagryde med pølser
Paprikagryde med pølserKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Svinemørbrad
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Grofthakket løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
150 gram Bacon i skiver
-
200 gram Cocktailpølse
-
1 spsk Spidskommen
-
1 stk Flåede tomater i dåse
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
3 tsk Paprika
-
250 gram Champignon
-
0.5 stk Frisk persille i pose
Tilbehør
-
3 Basmatiris
Sådan laver du paprikagryde med pølser
Start med at skære mørbraden i mindre stykker og stil dem til side.
Hak derfter løg, hvidløg og bacon og brun det i olien i en stor gryde.
Tilsæt paprika og spidskommen og rør godt.
Kom herefter kødet i og lad det tage farve.
Tilsæt flåede tomater og fløde og lad retten simre i ca. 20 min.
Skær champignoner i mindre skiver og cocktailpølser i halve.
Kom champignonerne og cocktailpølserne i 5 minutter før retten er færdig.
Smag til med salt og peber.
Server med ris og pynt med hakket persille.
Prøv også den Ungarske paprikagryde som er en super lækker variation på retten!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squash-deller med urter og ost
Fars: Riv squashene og hak løget. Bland squash, løg og havsalt i et stort dørslag, lad det...
Frisk spinat med rejer og kaviar
Fjern skrællen helt fra appelsinen og skær kødet i små stykker.Bland appelsinstykkerne med...
Butterdejs indbagt Kylling
Butterdejsindbagt kyllingKyllingefileterne brunes ca. 30-60 sekunder på hver side.Butterde...