Video: Godmorgen horn eller boller
Godmorgen horn eller bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Mælk
-
100 gram Smør
-
1 spsk Sukker
-
2 tsk Salt
-
50 gram Gær
-
700 gram Hvedemel
-
1 stk Sammenpisket æg til pensling
-
2 spsk Birkes
Margarine lunes.
Når det er smeltet hældes mælken i.
Bland sukker, salt og gær og til sidst drysses melet i lidt efter lidt.
Rør med en ske og tag dejen ud på bordet og ælt den her med ekstra mel.
Dejen skal være meget blød og jævn.
Dejen hæver lunt og tildækket i 30 min.
Dejen kan nu blive til horn.
Dejen deles i 3 dele og rulles ud til 3 pandekager, der hver deles i 8 trekanter.
Rulles mod spidsen og sættes på sammenføjningen på en plade.
Efterhæver lunt og tildækket i 25-30 min.
Pensles med æg og drysses med birkes.
Bages på nederste rille ved 225 gr. i 8-10 min.
Der kan også bages boller af dejen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling i kokosmælk
Partér kylingen og skær den i store stykker (f.eks. lår og bryst). Blend løg hvidløg, inge...
Frikadeller med havregryn
Frikadeller med havregrynFørst laves farsen. Skræl og hak løgene i tern og bland dem med k...
Græsk kylling i wok
Græsk kylling i wokSkær kødet i 2x2 cm tern. Bland mel, salt og peber og vend kødet h...