Video: Kyllingebryst med appelsin- og koriandersauce
Kyllingebryst med appelsin- og koriandersauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
25 gram Korianderfrø
-
1 tsk Kommenfrø
-
50 gram Frisk chili
-
600 gram Kyllingebryst
-
300 gram Skalotteløg
-
150 gram Gulerod
-
5 gram Ingefær
-
1 stk Fennikelknold
-
300 gram Appelsin
-
1 bdt Frisk koriander
-
2 spsk Hasselnøddeolie
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Korianderfrø, kommen og chili knuses i en morter sammen med lidt salt og peber. Gnid krydderierne ind i kødet og lad det trække i minimum 20 min. Steg bryststykkerne i en pande med lidt olie ved medium varme, 3 min. på hver side. Stil dem til side tildækket. Sauce: Skalotteløg, gulerod, ingefær og fennikel vaskes og skæres i mindre stykker. Det hele steges i olie ved medium varme i den samme pande i 5-7 min. til løgene bliver gyldne. Skrællen og juicen fra appelsinerne tilsættes, og panden simrer videre til væden er reduceret med 1/3. Smag til med salt og peber. Læg bryststykkerne tilbage i panden med grøntsagerne, læg låg på og lad det stege videre endnu 6 min. Serveres straks med lidt hakket frisk koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Creme brulée med abrikoser og hindbær
Flæk abrikoserne og læg dem i et ildfast fad. Drys med sukker, flæk vanillestangen og læg...
Pasta alla gricia
Kog pastaen al dente, og steg pancettaen, der er skåret i små tern. Vend den kogte pasta...
Cidermarineret flanksteak
Kom kødet i en frysepose sammen med en marinade rørt af cider, soja, tomatpuré og krydderi...