Video: Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad
Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
200 gram Kartofler
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Pastinak
-
1 stk Rå rødbede
-
2 stk Tomat
-
2 Frisk rosmarin
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0 Olivenolie
Sådan laver du Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad
Dup og skær hver kyllingefilet i 4-5 store stykker. Skyl, rens og skræl kartofler og rodfrugter. Skær dem alle sammen i tynde skiver. Skyl tomaterne og skær dem i både. Kom alle grønsager i en skål og bland dem med 1 spsk. olivenolie, revet hvidløg og krydderurter. Smør et ildfast fad med et tyndt lag olivenolie. Læg fileterne i bunden og vend dem lidt rundt i olien. Fordel grønsagerne ud over. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader og bag retten ca. 30-40 minutter til grønsagerne er møre. Dæk evt. fadet til med bagepapir, hvis løgene bliver for mørke.
Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad er klar til servering - velbekomme!
For flere gode kyllingeretter, prøv også vores Kylling i karry eller Paella.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citrontærte
Sådan laver du citrontærte Dej: Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuld...
Tærte med rucola og feta
Mel og smør smuldres sammen i en skål og samles til sidst med koldt vand. Dejen skal være...
Kalkunbryst med grøntsager
Kalkunbrystet lægges i en lage af sennep og eddike i ca. 1 døgn. Lægges i et ovnfast fad m...