Video: Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad
Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
200 gram Kartofler
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Pastinak
-
1 stk Rå rødbede
-
2 stk Tomat
-
2 Frisk rosmarin
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0 Olivenolie
Sådan laver du Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad
Dup og skær hver kyllingefilet i 4-5 store stykker.
Skyl, rens og skræl kartofler og rodfrugter.
Skær dem alle sammen i tynde skiver.
Skyl tomaterne og skær dem i både.
Kom alle grønsager i en skål og bland dem med 1 spsk. olivenolie, revet hvidløg og krydderurter.
Smør et ildfast fad med et tyndt lag olivenolie.
Læg fileterne i bunden og vend dem lidt rundt i olien.
Fordel grønsagerne ud over.
Sæt fadet i ovnen ved 175 grader og bag retten ca. 30-40 minutter til grønsagerne er møre.
Dæk evt. fadet til med bagepapir, hvis løgene bliver for mørke.
Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad er klar til servering - velbekomme!
For flere gode kyllingeretter, prøv også vores Kylling i karry eller Paella.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dolmere
DolmereVinbladene lægges i blød i koldt vand i ca. 20 min., for at udtrække saltet. Læg kø...
Lynstegt oksekød med forårsløg og champignoner
Skær stilken fra champignonerne og skær hovederne i tynde skiver. Skær oksekødet i meget t...
Falafel
FalafelUdblød kikærterne i rigelig vand i 8 timer (evt. natten over). Du kan også vælge at...