Opløs safran i et par tsk kogende vand. Bland det med den kogende hønsebouillon og hæld det over bulguren. Tilsæt salt og peber. Kom låg eller stanniol ov

Bulgur - grundopskrift

Bulgur - grundopskrift
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Tilbehør

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 07/12-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gul suppe med nye gulerødder

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Gulerødder, skalotteløg og hvidløg svitses i lidt olie til de er bløde, de må ikke tage fa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Karrysalat

Vegetar

Skræl æblet og skær det i små tern. Hak æggene groft. Bland creme fraiche og mayonnaise sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vandbakkelser med fyld

Vegetar

Tænd ovnen på 200°C. Kog vandet op sammen med smørret i en gryde. Tilsæt melet under om...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag