Video: Bulgur - grundopskrift
Bulgur - grundopskriftKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 knsp Safran
-
4 deciliter Hønsebouillon
-
4 deciliter Bulgur
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Opløs safran i et par tsk kogende vand.
Bland det med den kogende hønsebouillon og hæld det over bulguren.
Tilsæt salt og peber.
Kom låg eller stanniol over og lad det trække 15-20 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sardiner med fyld
Opvarm ovnen til 175°C. Rens og forbered sardinerne hvis de ikke allerede er renset. Hoved...
Cookies med chokolade og valnødder
Giv eventuelt valnødderne 15 minutter i ovnen før du hakker dem og putter dem i dejen for...
Ravioli med bacon og salvie
Nip enderne af bønnerne. Kom vand, smør og salt i en gryde, og bring det i kog. Damp bønne...