Video: Lynstegt oksekød med bønner
Lynstegt oksekød med bønnerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Ingefær
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
600 gram Oksekød i strimler
-
2 stk Hvidløg
-
125 gram Frossen grøn bønne
-
8 stk Forårsløg
-
2 tsk Sukker
-
1 spsk Oystersauce
-
1 spsk Fish sauce
-
1 spsk Sojasauce
-
1 kvist Frisk basilikum
Skræl et passende stykke ingefær og skær det i tynde skiver. Skær herefter skiverne på tværs i tynde bjælker. Varm halvdelen af olien i en wok. Lynsteg oksestrimlerne, evt. i hold, til de er brunede på alle sider. Fjern kødet fra wokken. Varm resten af olien i wokken. Lynsteg fintskårne forårsløg og knust hvidløg. Tilsæt bønner skåret over på midten. Lynsteg det hele til bønnerne er møre. Returnér oksekødet til wokken. Tilsæt sukker og saucer. Lynsteg til sukkeret er opløst og oksekødet færdigt. Fjern wokken fra varmen og tilsæt basillikumblade. Vend det hele godt.
Spørgsmål:
skal den serveres ved siden af rå eller i retten og koge med på et tidspunkt? det er ikke helt klart Hilsen Karin
Svar:
Hej Karin , det skal svitses med fra starten
Mvh Tomas
opskrifter.dk
20/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte gulerødder med vinaigrette
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Lad dem simre i et ildfast fad med vin, s...
Spaghetti med citronflødesauce og rejer
Forårsløgene skylles. Rodduske og visne grønne dele fjernes, mens resten snittes i fine st...
Tærte med æble og rabarber
Ælt blødt smør, mel, sukker, bagepulver og æg sammen. Rul 2/3 del af dejen ud og læg den u...