Video: Granité - Sorbet med citronmelisse
Granité - Sorbet med citronmelisseKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
3 timer 10 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Vand
-
200 gram Sukker
-
1 deciliter Champagne
-
2 stk Citron
-
0.5 bdt Frisk citronmelisse
Granité - Sorbet med citronmelisse
Kog vand og sukker under omrøring.
Lad det koge i 5 min.
Tag kasserollen af varmen og lad lagen blive kold.
Tilsæt citronsaft, finthakket citronmelisse og 2/3 af den mousserende vin.
Hæld det i en skål og stil det i fryseren i ca. 3 timer.
Rør i massen hver time.
Server sorbeten i cocktailglas med lidt mousserende vin over og et blad Legro® citronmelisse.
Vin - Portvin Quinta Infantado 10 års tawny - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Quinta do Infantado, Portugal, Type: Hedvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeInfantados Tawny blandes af 3-4 forskellige årgange, og som altid med Infantado er vinene dyrket økologisk. Brunrød og orange står vinen flot... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Granité - Sorbet med citronmelisse
Granité er betegnelsen for en halvfrossen grynet is, en slags sorbet, tilsat frugtsaft eller en anden smagsgiver.
En vellykket granité har et "lige-på-kornet" balanceret miks af sødme og syre, og tilsætter man champagne kan granitéen blive en gudedessert.
Se evt. også på nogle af vores andre opskrifter på isdesserter, som fx mangosorbet med citron eller ananassorbet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble- og rødløgschutney
Æble- og rødløgschutneyÆblerne skrælles og skæres i grove stykker. Rødløgene pilles o...
Oste-enchiladas med grøn sauce
Sauce: Kog spinaten som angivet på emballagen. Dræn spinaten og sæt den til side. Smelt sm...
Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili
Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad dem stå, til...