Video: Varm- eller koldrøget laks med rødbedesalat og brød
Varm- eller koldrøget laks med rødbedesalat og brødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Røget laks
-
3 stk Rå rødbede
-
2 stk Gulerod
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 stk Appelsin
-
0.5 deciliter Solsikkekerne
Skræl rødbeder og gulerødder
Rødbederne rives på et rivejern og gulerødderne hakkes i små fine tern, derefter blandes det sammen.
Hak persillen fint og tilsæt det sammen med saften fra en appelsin.
Smag til med salt og peber.
Rist solsikkekernerne og drys dem over rødbedesalaten
Salaten serveres til røget laks samt et stykke groft brød
Vin - Quinta Apolonia - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Belondrade S.L., Rueda, Spanien, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Quinta ApoloniaQuinta Apolonia er lavet på 100% Verdejo i D.O. Rueda ved Valladolid men er klassifiiceret som Vino de la Tierra de Castilla y León. Vinen er gæret og lagret på fransk eg i 2,5 mån... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmousse
Sådan kommer du i gang med din hindbærmousse Læg husblasen i blød i koldt vand, og tag no...
Kalvesteg
Først hakkes løg og hvidløg, herefter lægges hvidløg, peber, laurbærblade, enebær og kød i...
Skaldyr med spinat og hvid fisk
Muslingerne rengøres, det vil sige skrubbes godt. De muslinger der er åbne, og som ikke lu...