Video: Gratin med rosenkål og skinke
Gratin med rosenkål og skinkeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1.2 liter Mornay sauce
-
1 deciliter Hvedemel
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
4 stk Æg
-
200 gram Rosenkål
-
400 gram Kogte kartofler i tern
-
600 gram Skinke i tern
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen Bring blandingen i kog ved høj varme, koger under svag varme og omrøring ca 2 min. Dejen skal være tyk og glat. Køl dejen lidt af og rør æggene i 1 af gangen. Hæld fyldet i smurt gratinfad, hæld dejen over og rør rundt. Drys rasp over. Bages nederst i ovnen ved 175 grader i ca 70 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flødeost med bacon og purløg
Skær baconen i meget små stykker og rist det helt sprødt på panden. Læg det på fedtsugende...
Panzanella - brødsalat med tomater
Tænd ovnen på 200º grader. Skær skorpen af og riv krummen i nogle solide store stykker. Ma...
Fetamarinerede oliven med grillede pitabrød
Skær hvidløget i meget tynde skiver. Bræk rosmarin og timian i små stykker på ca. 2 cm og...