Efterår Hovedret
Nutrition facts: 316 calories 34.7525 carb 9.1655 fat 8.45 fiber 23.64125 protein 4.04225 fat 2.7875 sugar

Video: Gratin med rosenkål og skinke

Gratin med rosenkål og skinke

Gratin med rosenkål og skinke

Gratin med rosenkål og skinke
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 10 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Indonesisk ret Nasi goreng

Vegetar
Stærk mad

Skyl risene, hæld 1,2 l vand i en gryde, tilsæt salt. Læg låg på indtil vandet koger op....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 501
Opskrift

Svinekød i sur-sød-sovs

Kødretter

Varm en slip let pande eller en wok pande, så den er meget hed, tilsæt olie. Rist svinek...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1251
Opskrift

Kylling i svøb med tomat- og mozzarellasalat

Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær kyllingefileterne igennem på langs og svøb et stykke bacon om hver. Krydr med salt og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 862

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag