Video: Gratin med rosenkål og skinke
Gratin med rosenkål og skinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1.2 liter Mornay sauce
-
1 deciliter Hvedemel
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
4 stk Æg
-
200 gram Rosenkål
-
400 gram Kogte kartofler i tern
-
600 gram Skinke i tern
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen
Bring blandingen i kog ved høj varme, koger under svag varme og omrøring ca 2 min.
Dejen skal være tyk og glat.
Køl dejen lidt af og rør æggene i 1 af gangen.
Hæld fyldet i smurt gratinfad, hæld dejen over og rør rundt. Drys rasp over.
Bages nederst i ovnen ved 175 grader i ca 70 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med skinke, ost og glaserede løg
Smør tærteformen med lidt olie og forbag dejen i 8-10 minutter. Stik evt. huller i dejen m...
Laks med citronsmør
Kryddersmør: Citronmelisse hakkes fint og blandes med smør og citronsaft. Skal stå i køles...
Flutes
FlutesUdrør gæren med lunken vand. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt, og til sidst p...