Video: Røddernes lækre suppe
Røddernes lækre suppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Grofthakket løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Gulerod
-
0.25 stk Sellerirod
-
1 stk Persillerod
-
3 stk Kartofler
-
1 stk Porre
-
10 gram Smør
-
1 stk Laurbærblad
-
1 liter Hønsebouillon
Hak løg og hvidløg.
Skræl gulerødder, selleri, persillerod og kartofler og skær dem i tern.
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Sautér alle grøntsagerne i smør i 5 minutter.
Tilsæt laurbærblad og hønsebouillon.
Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter til grøntsagerne er møre.
Sluk for blusset og lad suppen hvile i 5 minutter.
Tag laurbærbladet op og blend suppen.
Held suppen tilbage i gryden og kog op.
Smag til med salt og peber.
Pynt med finstrimlet porretop og servér suppen f.eks. sammen med gulerodsboller.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager
PandekagerHæld melet i en skål og tilsæt mælk gradvis, pisk mel og mælk til en klumpfri de...
Parmaskinke trompeter
Skyl rucolabladene grundigt. Pres citronen.Mos avocadokødet med en gaffel, rør det sammen...
Majspandekager med tomatsalsa
Majspandekager med tomatsalsaPandekagerBland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du p...