Video: Kulørt bulgur
Kulørt bulgurKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Bulgur
-
6 deciliter Hønsebouillon
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Porre
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleristilk
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk spinat
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
0 Hakket purløg
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren.
Omrør indtil bulguren bliver klar i farven.
Hak grøntsagerne fint og læg dem i gryden med bulgur.
Omrør igen og tilsæt derefter bouillonen.
Skru ned og lad retten simre i ca. 15 minutter.
Spinatbladene skyldes grundigt og tilsættes de sidste 2 minutter af kogetiden.
Smag til med salt og peber og drys det friskhakkede purløg over.
Smager godt til både fisk, kylling og kød, som f.eks. frikadeller
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Burgere med oksekød og gorgonzola
Form oksekødet til 2 flade bøffer pr. person. Form gorgonzolaen til 1 lille kugle pr. pers...
Polenta med bagte tomater og persille
Sådan laver du polenta med bagte tomater og persilleHalvér tomaterne, drys dem olie, salt...
Nudelsalat
Kog nudlerne.Snit forårsløg og gulerødder fint. Bland dressing af fishsauce, soja, limesaf...