Video: Kulørt bulgur
Kulørt bulgurKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Bulgur
-
6 deciliter Hønsebouillon
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Porre
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleristilk
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk spinat
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
0 Hakket purløg
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren.
Omrør indtil bulguren bliver klar i farven.
Hak grøntsagerne fint og læg dem i gryden med bulgur.
Omrør igen og tilsæt derefter bouillonen.
Skru ned og lad retten simre i ca. 15 minutter.
Spinatbladene skyldes grundigt og tilsættes de sidste 2 minutter af kogetiden.
Smag til med salt og peber og drys det friskhakkede purløg over.
Smager godt til både fisk, kylling og kød, som f.eks. frikadeller
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bær med muskat-zabaione
Skyl forsigtigt bærrene, og dup dem tørre med køkkenrulle. Pisk æggeblommer og sukker lu...
Oksefilet med ristede kartofler og varm bearnaisesauce
Rids oksefiletens fedtlag. Læg den i bradepanden på en rist og brun den nederst i ovnen. T...
Helstegt marineret oksefilet på grill
Helstegt marineret oksefilet på grillOksefileten marineres i rødvin, timianblade, groft kn...