Video: Italienske frikadeller med tomatsauce.
Italienske frikadeller med tomatsauce.Køkken:
Ingredienser:
Italiensk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
3 stk Brød i skiver
-
1.1 deciliter Mælk
-
1 stk Æg
-
1 stk Revet citronskal
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Estragon
-
1 stk Finthakket løg
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
2 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 dåse Flåede tomater i dåse
-
3.4 deciliter Olivenolie
-
1.2 bdt Frisk basilikum
Fars:
Bland æg og mælk i en skål.
Skær skorpen af brødet og læg det i blød i skålen.
Bland farsen med brød, citronskal, revet hvidløg, estragon og løg.
Smag til med salt og peber og lad farsen hvile i ti minutter.
Form farsen til frikadeller. Brun dem i smør og olie, til overfladen er fin.
Tomatsauce:
Skær skalotteløgene i mindre stykker og knus hvidløget.
Lad løg, hvidløg, tomater og olivenolie koge sammen til en sauce og smag til med salt og peber.
Læg de brunede frikadeller ned i saucen og lad det koge i ti minutter.
Smag på en frikadelle for at se, om de er færdige.
Drys med basilikum og lidt sort peber.
Serveres til pasta, gerne spaghetti
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tandoorikylling creme fraiche
Rør Creme fraiche godt sammen med salt, citronsaft og tandoori krydderi. Vend kyllingestyk...
Hindbærcoulis
Sådan laver du hindbærcoulis Brug frosne hindbær til opskriften. Lad dem tø op og gem lidt...
Røget andebryst med gorgonzolagratinerede figner
Skær andebrystet i tynde skiver og arrangér dem i et ovnfast serveringsfad.Skær et kryds i...