Video: Morgenboller med havregryn
Morgenboller med havregrynKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
15 gram Gær
-
3.5 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Olie
-
100 gram Havregryn
-
375 gram Hvedemel
Opløs gæren i vandet og tilsæt resten af tingene.
Der skal røres med ske da dejen er meget klistret.
Det skal den være - den skal ikke æltes med fingrene.
Sæt film hen over og ind i køleskabet/andet kold sted natten over.
Tag dejen ud og lad den stå lidt varmt i ca. 20-30 min. rør rundt i dejen og brug 2 spiseskeer til at "sætte" ca. 12 klatter dej.
Lad klatterne efterhæve mens ovnen varmer op. Pensl med mælk el. æg.
Bages ved 200 gr. i ca. 20 min (de skal ikke være specielt mørke).
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret jomfruhummer
Pil halen af hummerne og læg dem på en tallerken.Kom vineddike og vand i en gryde. Kog op...
Oksekød i fad med kartoffelmos
KartoffelmosKartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Kartoflerne koges godt møre i...
Dressing med citrongræs og kumquat
Skær citrongræs i skiver. Læg det i en gryde og tilsæt limesaft, eddike, sukker samt reven...