Video: Grønkålsgremolata
GrønkålsgremolataKøkken:
Ingredienser:
Andet
0
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Grønkålsgremolata
Hak grønkålen meget fint med en skarp kniv.
Hak ligeledes hvidløgsfeddene meget fint.
Riv skallen af den økologiske/usprøjtede appelsin (eller citron) med et fint rivejern.
De tre ingredienser blandes i en skål.
Voila! Gremolataen er klar!
Grønkålsgremolata
Grønkålsgremolata er en variant af den klassiske italienske gremolata, der tilberedes med persille.
Se også opskriften på en variant af den klassiske gremolata lavet udelukkende på persille, hvidløg og revet citronskal.
Gremolatavarianten indeholder revet parmesan.
Gremolata er især velegnet til simreretter som fx ossobuco.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksebryst i peberrodssovs
Skær kød i tern og dæk med vand i gryde og kog. Fjern skum.Løg, selleri og peberrod i tern...
Husarsteg
Sådan laver du husarsteg Kødet skæres i skiver, som dog ikke føres helt igennem stegen,...
Æbletærte med marcipan
Tærtebund125 g smør225 g hvedemel80 g flormelis1 sammenpisket æg1/2 tsk saltFyld3 søde rød...