Video: Laks med safran og babyspinat
Laks med safran og babyspinatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Laksefilet
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Hvidvin
-
0.5 tsk Safran
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 stk Citronsaft
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
300 gram Frisk pasta
-
200 gram Babyspinat
Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran. Kog ind til en tredjedel. Tilsæt fløde og kog ind igen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog laksestykker (ca. 3 cm) i 10-12 min. Kog pastaen og lad den dryppe godt af.
Vend pastaen i den kogende fløde sammen med stykker af den forkogte laks og frisk babyspinat. Lad simre i ca. 2-4 min.
Vin - Quinta Apolonia - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Belondrade S.L., Rueda, Spanien, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Quinta ApoloniaQuinta Apolonia er lavet på 100% Verdejo i D.O. Rueda ved Valladolid men er klassifiiceret som Vino de la Tierra de Castilla y León. Vinen er gæret og lagret på fransk eg i 2,5 mån... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
Skal laksen være rå ? ? ?
Svar:
Tak for dit spørgsmålet.
Nej, laksen skal naturligvis ikke være rå. Det er en fejl. I fremgangsmåden står der, at laksen skal i til sidst og simre i 2-4 min. Men det er lige i underkanten. Opskriften er nu tilpasset så laksen skal forkoges i stykker á ca. 3 cm i 10-12 min.
24/04-2019 af René
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brioche brød
Sådan laver du det skønneste brioche brød. Rør alle ingredienser sammen i en røremaskine i...
Tatar af røget laks med mørk balsamicocreme
Bland ingredienserne i tataren godt sammen. Rør cremen sammen. Anretning: Lav en cir...
Vintersuppe
Skær baconen i små tern og steg den i en stor gryde. Lad være at hælde fedtet fra bagefter...