Video: Laks med safran og babyspinat
Laks med safran og babyspinatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Laksefilet
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Hvidvin
-
0.5 tsk Safran
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 stk Citronsaft
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
300 gram Frisk pasta
-
200 gram Babyspinat
Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.
Kog ind til en tredjedel.
Tilsæt fløde og kog ind igen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog laksestykker (ca. 3 cm) i 10-12 min.
Kog pastaen og lad den dryppe godt af.
Vend pastaen i den kogende fløde sammen med stykker af den forkogte laks og frisk babyspinat.
Lad simre i ca. 2-4 min.
Spørgsmål:
Skal laksen være rå ? ? ?
Svar:
Tak for dit spørgsmålet.
Nej, laksen skal naturligvis ikke være rå. Det er en fejl. I fremgangsmåden står der, at laksen skal i til sidst og simre i 2-4 min. Men det er lige i underkanten. Opskriften er nu tilpasset så laksen skal forkoges i stykker á ca. 3 cm i 10-12 min.
24/04-2019 af René
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dampet kylling med tomater
Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Put kødet i en ovnfast skål eller dyb tallerken. T...
Blomkålsgratin med skinketern
Blomkålsgratin med skinketernSkær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet v...
Stegt lammemørbrad
Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og steg mørbraden fra alle sider ved høj varm...