Video: Diabetesvenligt farsbrød
Diabetesvenligt farsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Oksekødsbouillonterning
-
1 deciliter Vand
-
2 gram Hvedebrød
-
750 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 stk Æg
-
1 stk Løg
-
1 kvist Bladselleri
-
2 tsk Worcestershire sauce
-
1 spsk Tomatketchup
Forvarm ovnen til 175°C.
Beklæd et ovnfast fad med folie.
Opløs bouillonterningen i kogende vand i en skål.
Tilsæt alle andre ingredienser undtagen ketchup, og rør godt rundt med en gaffel.
Vend farsen ud på folien i fadet og form den til et farsbrød med hænderne.
Der ridses slidser i toppen af farsbrødet med den sløve kant af en kniv.
Spred ketchuppen over farsbrødet.
Dæk farsbrødet med et telt af folie (som ikke rører toppen).
Bag i 45 min.
Fjern folien og bag udækket i yderligere 45 min.
Fjern farsbrødet fra ovnen og lad det afkøle i formen i et par minutter inden serveringen.
Spørgsmål:
Hvad serverer man til denne ret ?
Svar:
Umiddelbart passer kogte hvide kartofler bedst til farsbrød men også ovnstegte kartofler f.eks. med frisk timian vil være godt tilbehør.
Mvh.
Esben
Opskrifter.dk
11/01-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet pasta
Sådan laver du hjemmelavet pastaHvedemelet hældes ud på et helt rent bord og der formes en...
Blue Cheese Omelet
Skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern og svits dem i olie på en lille pande til de er bla...
Bøf i skjul
Fremgangsmåde: Kødet svitses i margarinen, melet røres i og bouillonen tilsættes. Smag til...