Video: Røræg
RørægKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
1 deciliter Letmælk
-
1 spsk Smør
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
Røræg
Slå æg ud i en skål, pisk til de en ensformig masse.
Kom mælk, salt og peber i.
Pisk igen.
Mens der piskes, varmes en pande med smør.
Når smørret er smeltet, hældes det over i skålen og der piskes igen.
Derefter hældes hele indholdet af skålen over på panden.
Rør konstant i æggemassen.
Når væsken er stivnet, men æggene stadig er bløde, er det færdigt.
Dine røræg er klar til servering - bon appetit!
Røræg er skønt både til morgen-, brunch- og frokostbordet. Cremede og herlige med purløg, laks, eller bacon. Hvis du vil forsøge dig med en lidt mere avanceret, men luksuriøs version, kan du prøve røræg Gordon Ramsey style. Ellers kan du gå videre på opdagelse i vores opskriftsunivers, og se vores andre bud på ting til morgenbordet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske kyllingelår med tzatziki
Kyllingelår: Tænd ovnen på 200°C. Smør et lille ovnfast fad og læg lårene deri. Skær citr...
Tærte - Spinattærte uden bund
Damp spinaten til den lige er faldet sammen. Tryk væden fra og læg den i et fad. Pisk æg s...
Delilah
Hæld gin, likør og saften fra en halv citron i en shaker fyldt med is. Ryst i 30 sek. og h...