Video: Cremet chokoladekage
Cremet chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
150 gram Sukker
-
200 gram Mørk chokolade
-
250 gram Smør
-
3.5 deciliter Hvedemel
Smelt smør og chokolade ved svag varme i en kasserolle.
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk sukker og blommer til en luftig masse.
Pisk hviderne luftige med et nip salt.
Vend æggeblommecremen sammen med den smeltede chokolade/smørmasse.
Vend forsigtigt hviderne sammen med resten - det skal gøres først med et par skefulde og derefter resten.
Sigt til sidst hvedemelet i, og rør massen godt sammen.
Hæld i en smurt form.
Bag ved ca. 200 grader i 15-20 min. til kagen lige nøjagtigt har sat sig. Køl af og servér.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hel grillet mørbrad med sommersalat
Mørbraden duppes og krydderurter rulles omkring med madsnor. Grillen startes.Alle ingredie...
Hokkaidosuppe
HokkaidosuppeHokkaidoen skylles godt og skæres midt over. Kernerne tages ud og resten af h...
Brun sovs
Brun sovsFørst smelter man smørret i en gryde, og derefter pisker man hvedemelet i, indtil...