Video: Eksotisk rejeceviche
Eksotisk rejecevicheKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
12
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Store rejer
-
1 deciliter Limesaft
-
20 gram Papaya
-
20 gram Mango
-
20 gram Skrællet ananas
-
50 gram Rød chili
-
100 gram Løg
-
1 tsk Honning
-
0,5 deciliter Kokosjuice
-
1 bdt Frisk koriander
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Skyl rejerne og pil skallerne af dem. Lad dem marinere i to timer i limesaften. Hak frugterne i små terninger. Del chilien, fjern kernerne og skær den i bittesmå terninger. Hak løget fint. Hæld saften fra rejerne og bland dem med papaja-, mango- og ananasstykkerne. Tilsæt chili og hakket løg og vend det godt sammen med honningen. Tilsæt kokosjuice og vend det hele grundigt sammen med den hakkede koriander. Smag til med salt og peber før servering. Retten kan evt. pyntes med selleriblade, citron i skiver og tynde tortilla-chips som vist på billedet. TIP: De store kinarejer eller tigerrejer egner sig ikke til denne ret. Gem dem til stegning eller opvarmede retter. Gå i stedet efter rejer med et godt bid som nordsørejer, skawrejer eller grønlandske rejer med skal (også kaldet pil selv-rejer). Det er vigtigt, at rejerne er så friske som muligt, ellers køb dem frosne. Vælger du frosne, pillede, grønlandske rejer, så tø dem op i en sigte, så de kan smide så meget vand som muligt og i stedet optage den gode citrusmarinade, der gør retten så god. Fjordrejer er alt for kostbare til denne ret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Portvinspocheret pære med risbudding
Pærerne skrælles. Sukkerlage: Kog vand, nelliker, kanel, sukker og portvin op og kom pæ...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...
Æblekage med rosiner
Fremgangsmåde 1. Skræl æblerne og skær dem i tern 2. Pisk æg og sukker til en luftig mas...