Video: Brungiel Mimli - Fyldte auberginer
Brungiel Mimli - Fyldte auberginerKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Aubergine
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 stk Æg
-
0.5 bdt Frisk persille
-
2 stk Tomat
-
100 gram Rasp
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
100 gram Cheddar
Varm ovnen til 350 grader.
Skær hver aubergine i halve på langs.
Brug en ske til at fjerne indmaden og stil den til side.
Blancher halvdelene i 10 minutter og lad dem tørre.
Svits kød, aubergine-indmaden, tomat, løg og persille.
Kog indtil kødet er mørt (ca. 15 minutter)
Fjern fra varmen og tilsæt de piskede æg, salt og peber.
Fyld blandingen i de halverede auberginer og drys med rasp og ost.
Pensl en bageplade med olie.
Placer auberginer herpå og dæk med stanniol.
Bag i 45 minutter.
Fjern stanniolen og bag i yderligere 15 minutter, til rasp og ost er gyldent.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvidløgschampignoner
Varm smørret i en stor gryde. Kom champignonerne i og svits dem let med låg på i 5 minutte...
Aspargessalat med nye kartofler
Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15 minutter. Pisk saften af 1 cit...
Citronbagt laksefilet med urtesauce
Laksfileterne skal i et smurt ovnfast fad.Rør smørret blødt med citronskal og citronsaft o...