Video: Auberginesauce
AuberginesauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
1 spsk Groft salt
-
200 gram Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
25 gram Usaltet smør
-
2 stk Hakkede tomater i dåse
-
1 stk Koncentreret tomatpure
-
2 tsk Sukker
-
1.5 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 bdt Frisk persille
Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
Drys skiverne med salt på begge sider og læg dem i et fad.
Lad dem trække tildækket i Ca. 45 min.
Skyl salt og væde af skiverne og tør dem godt i køkkenrulle.
Skær aubergineskiverne i kvarte.
Svits løg og hvidløg i gyldent smør i en gryde.
Hak de flåede tomater groft og tilsæt dem sammen med væden fra dåsen, tomatpure, sukker, salt og peber.
Kog blandingen ved jævn varme i Ca. 15 min.
Kom auberginestykkerne i og kog saucen under omrøring i Ca. 5 min. Smag til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagt knoldselleri
Ovnbagt knoldselleri Bund og top skæres af knoldsellerien. Halver knoldsellerien...
Oksegryde med øl og haricot vertes
Oksegryde med øl og haricot vertes, fremgangsmåde:Skær kødet i mundrette tern og vend dem...
Abbacchio al forno con patate
Abbacchio al forno con patateStik huller i lammets øverste del og fyld hullerne med hvidlø...