Video: Madpandekager fyld
Madpandekager fyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Gulerod
-
0.5 stk Grøn peberfrugt
-
0.5 stk Porre
-
1 stk Rødløg
-
2 spsk Soltørret tomat
-
1 tsk Cayennepeber
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Kyllingefilet
Tilbehør
-
1 tsk Stærk gelé
Sådan laver du madpandekager fyld
Svits gulerødder og rødløg.
Tag dem af panden og sæt dem til side.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver og brun dem.
Tilsæt dernæst de svitsede løg og gulerødder.
Grøn peberfrugt, tørrede tomater og porrer tilsættes.
Fløden hældes over, når alt er svitses og et låg lægges på.
Når fyldet er kogt lidt ind, så smag til med salt og cayennepeber.
Velbekomme.
Tips og serveringsforslag til din madpandekager fyld
Lun nogle færdigkøbte madpandekager, fx tortillas, som kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Server fyldet med løse majs og icebergsalat samt solmodne tomater i skiver. Suppler eventuelt også med nogle grønne ærter i bælg for ekstra sprødhed. Du kan også bruge en tsk. stærk gelé, f.eks. jalapeños hindbærgelé. Brug eksempelvis madfyldet i nogle lækre hjemmelavede pandekager såsom disse grove madpandekager eller hvad med nogle frokostpandekager med ost. Vil du gøre retten mere mexicansk inspireret, så giv dig i kast med nogle majspandekager med tomatsalsa. Vælger du at køre stilen helt ud, så skal der selvfølgelig serveres en dertilhørende chunky guacamole.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbær koldskål
Blend de frosne jordbær.Bland derefter kærnemælk og græsk yoghurt med de blendede frosne j...
Peberfrugtsuppe
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og småtskårn...
Mørbrad i portvin
Rens mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvin over til det dækker. Lad kødet trækk...