Video: Majspølser
MajspølserKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Majsmel
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
0.5 deciliter Sukker
-
2 tsk Bagepulver
-
1 stk Æg
-
2 deciliter Skummetmælk
-
4 spsk Olie
-
16 stk Frankfurter
Rør majsmel, hvedemel, salt, peber og bagepulver sammen i en skål.
Tilsæt æg og mælk, dejen må ikke være for tynd, og rør godt.
Varm olie op i en pande.
Vend pølserne i melblandingen til de er fuldstændig dækket.
Steg nu pølserne på panden i ca. 8 min. eller til de er brunede.
Dræn fedtet fra på et stykke køkkenrulle.
TIP: Skal pølserne steges på et bål i det fri, kan dejen laves hjemmefra - brug evt.pasteuriseret æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanelristede mandler
Forvarm ovnen til 120°C. Læg bagepapir på en bageplade.Pisk æggehviden let. Tilsæt vand og...
Kødsauce med timian
Sådan laver du kødsauce med timianStart med at pille og hakke de to løg. Kom smør eller ol...
Black Russian
Hæld ingredienserne i et isterningefyldt rocksglas og server.