Video: Majspølser
MajspølserKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Majsmel
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
0.5 deciliter Sukker
-
2 tsk Bagepulver
-
1 stk Æg
-
2 deciliter Skummetmælk
-
4 spsk Olie
-
16 stk Frankfurter
Rør majsmel, hvedemel, salt, peber og bagepulver sammen i en skål.
Tilsæt æg og mælk, dejen må ikke være for tynd, og rør godt.
Varm olie op i en pande.
Vend pølserne i melblandingen til de er fuldstændig dækket.
Steg nu pølserne på panden i ca. 8 min. eller til de er brunede.
Dræn fedtet fra på et stykke køkkenrulle.
TIP: Skal pølserne steges på et bål i det fri, kan dejen laves hjemmefra - brug evt.pasteuriseret æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fuldkornsboller
Opløs gær med det lunkne vand i en stor skål.Tilføj salt og olie. Rør sammen. Tilføj til s...
Tripple Chokoladekage
Opvarm chokolade og mælk.Tilsæt pudder- og vaniljesukker.Lad det køle af.Rør smør, sukker...
Quinoa pandekager
Quinoa pandekagerStart med at koge quinoa som anvist på pakken og lad det køle af. Kom mel...