Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Majsmel
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
0.5 deciliter Sukker
-
2 tsk Bagepulver
-
1 stk Æg
-
2 deciliter Skummetmælk
-
4 spsk Olie
-
16 stk Frankfurter
Rør majsmel, hvedemel, salt, peber og bagepulver sammen i en skål.
Tilsæt æg og mælk, dejen må ikke være for tynd, og rør godt.
Varm olie op i en pande. Vend pølserne i melblandingen til de er fuldstændig dækket.
Steg nu pølserne på panden i ca. 8 min. eller til de er brunede.
Dræn fedtet fra på et stykke køkkenrulle.
TIP: Skal pølserne steges på et bål i det fri, kan dejen laves hjemmefra - brug evt.pasteuriseret æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Moussaka
Sådan laver du Moussaka Skær auberginerne i 1/2 cm tykke skiver, pensl med olivenolie og s...
Kikærtebrød
Forvarm ovnen til 170 grader. Smør en 23 cm rund kageform med 1 spsk olie. Hæld melet i...
Grov broccolicreme med citron
Skær broccolien i mindre buketter. Skær den nederste grove del af stilken fra og skræl re...