Video: Bøfsalat med mango og avocado
Bøfsalat med mango og avocadoKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 spsk Olie
-
2 stk Rød peberfrugt
-
300 gram Salatmix
-
250 gram Mango
-
150 gram Avocado
-
1 bdt Frisk purløg
-
1 tsk Frisk koriander
-
1.5 deciliter Græsk yoghurt 10%
-
1 deciliter Mango chutney
-
2 spsk Vineddike
-
1 spsk Citronsaft
-
1 knsp Stødt allehånde
Tænd evt. havegrillen.
Grill bøffen uden brug af olie.
Eller steg den i olie på en varm pande 2-4 min på hver side, alt efter hvor rød den foretrækkes.
Krydr med salt og peber.
Grill peberfrugterne under ovnens grill eller på havegrillen til skindet er sort på alle sider.
Lad dem trække i en plastpose til de er kølet lidt af.
Pil skindet af dem og skær dem i lange brede strimler.
Rør yoghurt og mango chutney sammen til en dressing og smag til med eddike, citronsaft, allehånde, salt, peber og evt. lidt sukker.
Bræk de største salatblade i stykker og arranger salaterne på et stort ovalt fad.
Fordel grillet peberfrugt, mango og avocado over.
Skær bøffen i brede skiver og anret den øverst.
Stænk med halvdelen af dressingen og server resten til.
Drys med purløg og evt. snittet koriander.
Tips:
Avocadoen kan erstattes af store grillede rejer eller jomfruhummere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Varm tranebær cider
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i ski...
Banan- og havregrynsbrød
Forvarm ovnen til 175°C.Bland farin, olie, æggehvide og helt æg i en skål. Pisk godt på...
Æg mimose
Hårdkog æggene.Afkøl dem under koldt vand.Mayonnaise (fyld): Skyl og tør persillen og hak...