Video: Fisk bagt med grøntsager og ingefær
Fisk bagt med grøntsager og ingefærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
25 gram Ingefær
-
2 spsk Tør sherry
-
1 tsk Soy sauce
-
400 gram Torskefilet
-
4 stk Løg i skiver
-
2 stk Peberfrugt i skiver
-
1 stk Gulerod i skiver
-
1 stk Persillerod i skiver
Riv ingefæren fint og pres væden fra den ned i en skål; kasser trævlerne.
Bland ingefærsaften med sherry eller sake, soyasauce og lidt salt og peber.
Del fisken i 4 og vend den i marinaden.
Lad det trække 10 min. - eller til grøntsagerne er gjort i stand.
Tænd ovnen på 170 grader.
Læg et stykke fisk på hert stykke bagepapir og fordel grøntsagerne over fisken.
Hæld overskydende marinade over og drys med lidt ekstra salt og peber.
Luk bagepapiret tæt omkring og bag i ovnen 15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sol over Gudhjem
Sol over GudhjemStart med at skære hoveder og haler af sildefileterne. Skær langs bugen på...
Flødelegeret porre- og kartoffelsuppe
Flødelegeret porre-kartoffelsuppeSkræl kartoflerne og skær dem i små tern. Læg dem i vand....
Gammeldags havregrynskugler
Alt blandes sammen og trilles til kugler, og rulles i kokosmel. De sættes derefter i køles...