Bland ricotta med sukker og kanel. Tilsæt appelsinsaft, rosiner og flødeskum. Blødgør lagkagesnitter i lidt amaretto di Saronno. Læg lagkagesnitter og ricott

Lagkage med ricotta og hindbær

Lagkage med ricotta og hindbær
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ricotta

Spørgsmål:

Hvad er ricotta?



Svar:
Hej, Ricotta er en italiensk friskost, som bruges til desserter og i pastaretter.
Den kan erstattes af flødeost eller friskost.
Mvh Tomas
opskrifter.dk

25/03-2009 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rødkål med kommen

Vegetar

Smelt smørret i en tykbundet gryde, og svits kålen heri. Tilsæt eddike og lidt gelé og lad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Italiensk kyllinge- og pastasalat

Kødretter
Fjerkræ

Bred kyllingefileterne ud med en kødhammer. Bland citronsaft og presset hvidløg i en skål,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Laks med urter

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Forvarm ovnen til 180°C. Pensl den ene side af et stykke folie med olie. Arrangér lakse...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag