Video: Lagkage med ricotta og hindbær
Lagkage med ricotta og hindbærKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
200 Ricotta
-
3 spsk Sukker
-
2 tsk Kanel
-
1 stk Appelsin
-
4 spsk Rosiner
-
2 Piskefløde 38%
-
2 stk Lagkagebund
-
4 spsk Amaretto likør
-
300 Friske hindbær
Bland ricotta med sukker og kanel. Tilsæt appelsinsaft, rosiner og flødeskum. Blødgør lagkagesnitter i lidt amaretto di Saronno. Læg lagkagesnitter og ricotta lagvis med hindbær.
Spørgsmål:
Hvad er ricotta?
Svar:
Hej, Ricotta er en italiensk friskost, som bruges til desserter og i pastaretter.
Den kan erstattes af flødeost eller friskost.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
25/03-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Beurre blanc - Smørsauce
Sådan laver du en Beurre blanc smørsauce Kom løg, vineddike og vin op i en gryde, lad det...
Nougatis med orange
Kom sukker og appelsinsaft i en gryde og varm det langsomt op over svag varme, til sukkere...
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...