Video: Lagkage med ricotta og hindbær
Lagkage med ricotta og hindbærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
200 Ricotta
-
3 spsk Sukker
-
2 tsk Kanel
-
1 stk Appelsin
-
4 spsk Rosiner
-
2 Piskefløde 38%
-
2 stk Lagkagebund
-
4 spsk Amaretto likør
-
300 Friske hindbær
Bland ricotta med sukker og kanel. Tilsæt appelsinsaft, rosiner og flødeskum. Blødgør lagkagesnitter i lidt amaretto di Saronno. Læg lagkagesnitter og ricotta lagvis med hindbær.
Spørgsmål:
Hvad er ricotta?
Svar:
Hej, Ricotta er en italiensk friskost, som bruges til desserter og i pastaretter.
Den kan erstattes af flødeost eller friskost.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
25/03-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling i kokosmælk
Partér kylingen og skær den i store stykker (f.eks. lår og bryst). Blend løg hvidløg, inge...
Cremet chokoladetærte
Start med at smelte smør og chokolade over vandbad. Del æg i hvider og blommer. Pisk hvide...
Glasnudelsalat
Kog vandet op i en gryde. Når vandet koger kommes nudlerne i. Kog dem i meget kort tid...