Et lækker tilbehør fra det danske køkken. Du kan lave karamelsauce på ca. 20 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Karamelsauce

Karamelsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

3


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Hjemmelavet karamelsauce til alt


Hvis du ligesom os elsker karamel, er du landet på den helt rigtige side for at lave en helt fantastisk karamelsauce. Det bedste er, at det er super nemt at kreere din egen hjemmelavede karamelsauce - en sauce der vil betyde at du med garanti ikke vil havde brug for, eller lyst til, at købe en færdiglavet karamelsauce.


Tips til den perfekte karamelsauce


Imens du tilsætter vandet og karamellen smelter er det en god ide at røre forsigtig rundt for at sikre at massen ikke brænder på. Det kan også forekomme at det vil sprøjte en smule når du tilsætter vandet - så vær opmærksom på det.


Så snart du har pisket fløden i karamelsaucen, er den 'good to go' og kan anvendes som er. Det er dog helt klart en fordel hvis du har tålmodighed til at lade saucen stå i køleskabet natten over for at opnå den eftertragtede tykkere og fyldige konsistens.


Det sidste tip vi vil sende dig afsted med er opbevaringstiden. Den skønne er at den kan holde sig et par uger i køleskabet . Så er du altid godt forberedt til at kunne serve en super lækker hjemmelavet karamelsauce som tilbehør!


Pandekager, Is og karamelsauce


Når du nu har lavet din super lækre hjemmelavede karamelsauce, så mangler du bare noget at komme det på! Vi kan varmt anbefale vores nemme pandekager i klassisk dansk stil, eller vores opskrift på fantastiske amerikanske pandekager. Muligvis har du også lyst til at supplere dine pandekager og karamelsauces med noget vanilje is, og lave den ultimative hjemmelavede dessert-mix! Derudover fungerer den også fantastisk med en god hjemmelavet risalamande.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Koteletter i fad med tomat

Stærk mad
Proteinrig mad
Kødretter

Brun koteletter og champignon og læg det hele i et ildfast fad. Krydr med salt og peber....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Farsspyd med ærtesauce

Fedtfattig mad
Kødretter

Farsspyd: Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt oregano. Rør 1 dl af f...

  1
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
Opskrift

Helstegt peberlever

Kødretter

Leveren vendes i peberet og drysses med salt. Brunes så i en gryde i margarinen. Cognac...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag