Video: Marineret kalkunbryst
Marineret kalkunbrystKøkken:
Ingredienser:
Dansk
19
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalkunbryst
-
2 deciliter Rødvin
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 spsk Sojasauce
-
1 spsk Citronsaft
-
3 tsk Sukker
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Vand
-
1 tsk Majsstivelse
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Iceberg salat
-
100 gram Bønnespirer i bakke
-
100 gram Vindrue
-
50 gram Mandler
-
1.5 spsk Olivenolie
-
0.5 spsk Citronsaft
-
0.5 spsk Balsamico
-
1 kg Kartofler
Læg kalkunbrystet i et fad, overhæld med marinaden, dæk med film og sæt det i køleskabet 2-3 timer.
Varm en stegegryde med olie godt op.
Dup kalkunbrystet tørt, gnid det med salt og brun det på alle sider.
Hæld marinade og vand ved og lad det småstege 1 time under låg.
Tag stegen op og skum fedtet af skyen.
Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, tilsæt piskefløde og smag til med salt og peber.
Spiresalat med druer:
Icebergsalaten snittes, vindruerne skæres i skiver og mandlerne hakkes.
Dressingen piskes sammen og hældes over ingredienserne til salaten, og det hele blandes godt.
Hasselbackkartofler:
Skræl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver, MEN IKKE helt igennem.
(det gøres let ved at lægge den skrællede kartoffel i en træ-grydeske, før den skæres).
Smør et fad med lidt olie og sæt kartoflerne med skiverne opad. Krydder med salt, peber og paprika.
Bages i ovnen ved 225 grader i ca. ½ time til kartoflerne er lysebrune.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bibimbap
KødBland soyasovs, sesamolie, sukker og presset hvidløg til en marinade.Bland kødet med ma...
Miniflûtes med gedeost, salami og tomat
Skær flûtene i halve og rist dem. Skær hver salamiskive i kvarte og hver cherrytomat i tre...
Aubergine med sesam pickles
Del auberginen på langs i 4 stykker og fjern kernehuset. Skær dem i mindre stykker og drys...