Video: Lammeskank
LammeskankKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Lammeskank
-
0.5 stk Knoldselleri
-
4 stk Gulerod
-
4 stk Bagekartoffel
-
2 stk Hvidløg
-
2 stk Løg
-
2 spsk Tørret abrikos
-
2 stk Flåede tomater
-
1 stk Tomatpure
-
2 deciliter Rødvin
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Olivenolie
-
1 bdt Frisk persille
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
Rodfrugter og løg skæres i mundrette tern.
Svitses i olie til de begynder at tage farve.
Dette foregår i husets absolut største gryde.
Når de har taget lidt farve tages de op og lammeskankerne brunes en af gangen.
Tag skankerne op på en tallerken.
Kom alle de svitsede ting i gryden.
Flåede tomater, hvidløg, tørrede abrikoser, persille, rødvin og tomapure hældes ved.
Rør det hele godt rundt og kom skankerne i gryden.
Der hældes vand i til det dækker - min 2 dl.
Så står herligheden og skal simre under låg i godt 3 timer, måske kan du nøjes med 2 1/2, men 3 timer skader ikke retten.
Sauce:
Tag skankerne op og si saucen.
Tilsæt fløden og kog saucen op.
Evt jævn den.
Til rettes serveres kartoffelmos, kogte gulerødder og ærter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pastasalat med tomatpesto og kyllingebryst
Kyllingekødet krydres med salt og peber og gennemsteges på panden. Kog pastaen efter anvis...
Pærer med urtericotta
Rør ricotta, halvdelen af honningen, timian, halvdelen af basilikummen, halvdelen af mynte...
Long Island Iced Tea
Hæld ingrediensserne i et isfyldt collins glas. Hæld over i en shaker og giv den eet hårdt...