Video: Avocado- og aspargessalat med rejer
Avocado- og aspargessalat med rejerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
6 stk Icebergsalat blade
-
8 stk Løgringe
-
8 stk Agurk i skiver
-
8 stk Soltørret tomat
-
1 stk Avocado
-
0.5 stk Citron
-
8 stk Grøn asparges
-
200 gram Frosne rejer
-
2 tsk Hvidløgspulver
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 stk Flûte
-
1 tsk Olivenolie
-
0.5 tsk Peber
Rejer (5 min) eller kylling (10 min) ristes på panden - drys hvidløg, salt og peber på.
Vand koges til asparges. Skal koge i ca. 5 min.
Skær salat i tynde strimler fordel på 2 tallerkner, løg og agurk lægges symmetrisk fordelt på tallerkenen.
Avocado skæres i halv og derefter hver halvdel i 4 skiver - læg symmetrisk på tallerkenen - pres citronen ud over avocadoen.
De tørrede tomater tages op i vandet og lægges på et stykke køkkenrulle, så den værste væde fjernes - derefter lægges de tørrede tomater i hullerne af avocadoerne.
Rejer eller kylling fordeles på de to tallerkner (drysses over).
Pyntes med asparges - lægges på kryds.
Tilbehør - flûte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brownies
BrowniesSmelt smørret med chokoladen i en lille gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukke...
Köfte fra Grækenland
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det ha...
Grøn lasagne
Bechamelsauce: Man lader smørret smelte i en gryde ved ganske svag varme, drysser melet i...