Video: Oksekød i karry
Oksekød i karryKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 spsk Margarine
-
1.2 spsk Karrypasta
-
1 stk Løg
-
1 stk Kokosmælk
-
1.2 dåse Bambusskud på dåse
-
1 stk Rød peber
-
1 dåse Ananas på dåse
-
6 deciliter Parboilede ris
Opvarm margarinen i en gryde og svits karryen. Når karryen er svitset, kommes oksekødet i og steges til det er gennemstegt. Derefter kommes grøntsagerne i (løg, bambusskud og rød peber) og svitses. Kokosmælken kommes i og derefter boullionen. Derefter skal det stå og simre til risene er kogt. Vil man have ananas i, kommes de i de sidste par minutter inden risene er færdige, til ananasserne er varme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadosalsa
Halvér avocadoen og fjern stenen. Tag kødet ud med en ske, mos det med en gaffel og bland...
Bahmi goreng
Kog nudlerne. Skær kød i strimler. Hak hvidløg fint, gulerod i tynde strimler og porre...
Bøf stroganoff med kartoffelmos
Fremgangsmåde: Bøf stroganoff: Hak løgene og skær champignoner i kvarte. Varm olien op...