Video: Oksekød i karry
Oksekød i karryKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 spsk Margarine
-
1.2 spsk Karrypasta
-
1 stk Løg
-
1 stk Kokosmælk
-
1.2 dåse Bambusskud på dåse
-
1 stk Rød peber
-
1 dåse Ananas på dåse
-
6 deciliter Parboilede ris
Oksekød i karry
Opvarm margarinen i en gryde og svits karryen.
Når karryen er svitset, kommes oksekødet i og steges til det er gennemstegt.
Derefter kommes grøntsagerne i (løg, bambusskud og rød peber) og svitses.
Kokosmælken kommes i og derefter boullionen.
Derefter skal det stå og simre til risene er kogt.
Vil man have ananas i, kommes de i de sidste par minutter inden risene er færdige, til ananasserne er varme.
Så er der oksekød i karry. Velbekomme
Karry kan bruges til andet og mere end boller i karry. Fx her med okekød. Hvis du er til stærk mad, prøv at lave din egen grønne karrypasta.
Indisk fisk i karry er også en meget populær ret her på siden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksetærte med porre og spinat
Fremgangsmåde Rør mel og margarine sammen til en ensartet dej med en lille smule salt. L...
Marinade til grønne bønner
Rør eddike og sennep sammen og hæld olien i lidt ad gangen. Hak skalotteløgene fint og dr...
Chokolade cookies
Tag smøret ud af køleskabet så det har rum temperatur Pisk smør med både sukker og farinTi...