Video: Oksekød i karry
Oksekød i karryKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 spsk Margarine
-
1.2 spsk Karrypasta
-
1 stk Løg
-
1 stk Kokosmælk
-
1.2 dåse Bambusskud på dåse
-
1 stk Rød peber
-
1 dåse Ananas på dåse
-
6 deciliter Parboilede ris
Oksekød i karry
Opvarm margarinen i en gryde og svits karryen.
Når karryen er svitset, kommes oksekødet i og steges til det er gennemstegt.
Derefter kommes grøntsagerne i (løg, bambusskud og rød peber) og svitses.
Kokosmælken kommes i og derefter boullionen.
Derefter skal det stå og simre til risene er kogt.
Vil man have ananas i, kommes de i de sidste par minutter inden risene er færdige, til ananasserne er varme.
Så er der oksekød i karry. Velbekomme
Karry kan bruges til andet og mere end boller i karry. Fx her med okekød. Hvis du er til stærk mad, prøv at lave din egen grønne karrypasta.
Indisk fisk i karry er også en meget populær ret her på siden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Glaseret skinke med grønlangkål
Glaseret skinkeKom skinken i en gryde med kogende vand, så det dækker. Bring vandet i...
Bagt chokoladecreme
Smelt smørret, uden at det bruner - tag lidt fra til formene. Smelt chokoladen i en skål i...
Halloumi-burgere
Halloumi-burger Løgkompot Du skal starte med at komme løg og olie en gryde. Sauter ved m...