Video: Chokolademousse med flødeskum og brændte nødder
Chokolademousse med flødeskum og brændte nødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
250 gram Chokolade
-
7 deciliter Piskefløde 38%
-
1.5 deciliter Pasteuriseret æggehvide
-
100 gram Sukker
-
100 gram Hasse
-
4 spsk Flormelis
Chokolademoussen:
Varm 2 1/2 dl. fløde op, til det koger og hæld den over chokoladen.
Rør blandingen sammen til en homogen masse.
Pisk æggehvider og sukker til marengs og vend forsigtigt blandingen i chokoladen.
Til sidst pisker du den sidste fløde til let skum, hvor lidt over halvdelen vendes i moussen.
Resten fordeles over moussen, når du serverer den.
Brændte nødder:
Rist nødderne gyldne på en pande over svag varme - skru lidt op for varmen og drys 3 spsk. florsukker på og lad det smelte om nødderne.
Tag nødderne af varmen og drys det sidste flormelis over, mens du rører rundt, så nødderne ikke klister sammen.
Servering:
Chokolademoussen dækkes med flødeskum og drysses med brændte nødder og evt. lidt chokoladesauce, hvis du er chokoholiker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærsnitter
HindbærsnitterStart med at skrabe kornene ud af vaniljestangen og fordel dem derefter ud i...
Tabbouleh
TabboulehStart med at kog couscous i små 10 minutter, fra vandet begynder at koge. Imens d...
Grøntsagssalat
Kog bulgur i rigeligt saltet vand, og lad det køle. Der skal bruges ca. 1 dl.Alle grøntsag...