Video: Æble og rosin biscotti
Æble og rosin biscottiKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
150 gram Hvedemel
-
50 gram Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
-
0.5 tsk Bagepulver
-
1 stk Æg
-
1 spsk Kakaoskummetmælk
-
1 stk Æbler
-
1 stk Rosiner, håndfuld
Æble og rosin biscotti
Bland mel, sukker, vanillesukker og bagepulver sammen. Tilsæt derefter æg og kakaoskummetmælk.
Skær æblet i små tern, og bland æblestykkerne og rosinerne i.
Ælt dejen godt (den bliver ret klumpet, men det gør ikke noget.) Form dejen til en tyk pølse (ligner lidt et lille brød).
Bag den i 35 min ved 200 grader.
Efter 35 min tages den ud. Lad den afkøle ca.5 min. og skær pølsen ud i 10-12 kager.
De små kager skal nu i ovnen i 10-15 min. indtil de er blevet lysebrune og sprøde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn
SaltdejSalt og hvedemel blandes sammen. Vand og olie tilsættes, og dejen æltes godt samme...
Små tærter med kyllingelever
Tærtedej: Bland de to slags mel med salt, smør og ost. Hak i melblandingen og smuldr det h...
Pasta med gorgonzola og rejer
En smule olivenolie opvarmes på en dyb pande og det pressede hvidløg ristes kort. Fløden...