Video: Aspargessuppe med karrykylling på pind
Aspargessuppe med karrykylling på pindKøkken:
Ingredienser:
Dansk
17
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Grøn asparges
-
2 stk Løg
-
1 tsk Usaltet smør
-
2 deciliter Hvidvin
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
2 deciliter Fløde 9%
-
2 tsk Majsstivelse
-
2 tsk Citronsaft
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Frisk persille
-
500 gram Kyllingebryst
-
1.5 spsk Gul karrypaste
-
1 spsk Olie
-
2 spsk Hakkede peanuts
-
12 stk Spyd
-
1 tsk Køkkensalt
Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra aspargesene og gem dem. Skær stængerne i mindre stykker.
Hak løgene og svits dem kort i smør sammen med aspargesstykkerne i en gryde.
Tilsæt vin og bouillon og kog det sammen ca. 20 minutter.
Mix suppen jævn i en foodprocessor eller blender sammen med persillen.
Pres den herefter gennem en sigte. Varm op igen.
Udrør majsstivelsen i fløden og rør det i.
Kom hovederne i suppen og kog dem med 3-4 minutter.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær kødet i 1 cm tykke skiver og vend dem i karrypaste, olie og peanuts. Stik dem på spyd.
Læg spyddene på bagepapir på en bageplade. Krydr med salt. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 minutter. Tjek at de er gennemstegt.
Server suppen med spyddene og flute til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brunsviger - Radza
Margarine smuldres i melet. Sukker, kardemomme og salt tilsættes. Gæren udrøres i den lunk...
Blinis med stenbiderrogn
Blinis med stenbiderrogn Kom hvedemel i en skål. Rør gæren ud i lidt lunkent vand og bland...
Skaldyr med spinat og hvid fisk
Muslingerne rengøres, det vil sige skrubbes godt. De muslinger der er åbne, og som ikke lu...