Video: Kanelsnegle med kardemomme
Kanelsnegle med kardemommeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
50 gram Smør
-
2 1/2 deciliter Mælk
-
25 gram Mælk
-
3/4 deciliter Sukker
-
1/4 tsk Salt
-
1 tsk Kardemomme
-
400 gram Hvedemel
Tilbehør
-
150 gram Smør
-
2 deciliter Sukker
-
2 spsk Kanel
Dej
Smelt smørret i en lille gryde. Hæld mælk i og lad det køle af til gæren kan smuldres i. Tilsæt sukker, salt og kardemomme og rør rundt. Tilsæt tilsidst mel og ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve i 1 time ved stuetemperatur.
Fyld/tilbehør Bland smørret, sukkeret og kanelen sammen. Rul dejen ud med en højde på ca. 1/2 CM og smør fyldet på. Rul dejen sammen og skær den i ca 2 cm tykke skiver. Form dejen i snegleform. Læg sneglene på en bradepande og bag dem i ca 10 minutter ved 225 grader. Lad sneglene køle af på en rist inden servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
A1 Cocktail
Hæld gin, likør, juice og dernæst grenadine over i en isfyldt cocktail shaker og ryst godt...
Indisk rejecurry
Pil rejerne. Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du røre...
Torsk creole
Forvarm ovnen til 200°C. Smør et ovnfast fad og placer fileten(erne) heri. Krydr den med s...