Video: Kanelsnegle med kardemomme
Kanelsnegle med kardemommeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
50 gram Smør
-
2.1 deciliter Mælk
-
25 gram Mælk
-
3.4 deciliter Sukker
-
1.4 tsk Salt
-
1 tsk Kardemomme
-
400 gram Hvedemel
Tilbehør
-
150 gram Smør
-
2 deciliter Sukker
-
2 spsk Kanel
Dej
Smelt smørret i en lille gryde.
Hæld mælk i og lad det køle af til gæren kan smuldres i.
Tilsæt sukker, salt og kardemomme og rør rundt.
Tilsæt til sidst mel og ælt dejen grundigt.
Lad dejen hæve i 1 time ved stuetemperatur.
Fyld/tilbehør
Bland smørret, sukkeret og kanelen sammen.
Rul dejen ud med en højde på ca. 1/2 CM og smør fyldet på.
Rul dejen sammen og skær den i ca 2 cm tykke skiver. Form dejen i snegleform.
Læg sneglene på en bradepande og bag dem i ca 10 minutter ved 225 grader.
Lad sneglene køle af på en rist inden servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Anjas yndlingsboller
Anjas yndlingsbollerVandet og hvedekernerne koges op i en gryde. Kommes over i en stor dyb...
Græske kartofler
Vask/skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne ud i et ildfast fad eller en br...
Kartoffel lasagne med spinat
Start med at dampe spinaten og pres derefter al væden ud af det i en sigte. Snit løg og hv...