Video: Ørred i ovnen
Ørred i ovnenKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Havørred
-
75 gram Smør
-
2 tsk Revet citronskal
-
2 spsk Frisk basilikum
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
3 spsk Vand
-
150 gram Frisk spinat
-
100 gram Rødløg
Kryddersmør: Rør smør, citronskal og finthakket basilikum sammen i en skål. Ørreder: Skær hoved, hale og finner af ørrederne og skyl fiskene godt (Du kan også få fiske handleren til det). Kom 1 tsk kryddersmør i hver ørred. Læg hver fisk midt på et stykke alufolie (ca. 30 x 40 cm) og drys med salt og peber.Pak alufolien tæt om fiskene, så ingen væde trænger ud. Kom resten af kryddersmørret i en skål, og stil den tildækket i køleskabet imens fisken er i ovnen. Læg ørrederne i et ovnfast fad og kog dem midt i ovnen ved 200 grader i 25-30 min. Citrondressing: Pisk citronsaft, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i. Spinatsalat: Vask og tør spinaten, fordel den i et fad og drys med rødløg. Hæld dressing over salaten lige inden serveringen.
Kartofler, citronskiver og basilikum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Berlinere
Gæren udrøres i den lunkne mælk, smør, sukker, æg og mel tilsættes. Dejen arbejdes godt ig...
Long Island Iced Tea
Hæld ingrediensserne i et isfyldt collins glas. Hæld over i en shaker og giv den eet hårdt...
Crepes suzette
Lav en pandekagedej af æg, sukker, mel, mælk og Grand Marnier. Skær appelsiner i filete...