Video: Mørbrad i svøb
Mørbrad i svøbKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinemørbrad
-
2 pakke Bacon i skiver
-
1 stk Champignon på glas
-
2.5 deciliter Rødvin
-
1 stk Kyllingbouillonterning
-
7.5 deciliter Vand
-
0 Peber
-
0 Frisk timian
Pak de to pakker bacon op og læg dem så en efter en på en bradepande så de lapper ca en halv cm over hinanden.
Læg så mørbraden ovenpå baconskiverne, derefter kommer man champignonerne og peber på.
Og læg så baconen forskudt op ad mørbraden uden champignonerne falder ud.
Kom så timian på baconen.
Blød så bouillonen op i de 3 kopper kogt vand, og hæld det ned ved siden af mørbraden, sammen med 1/3 rødvin.
Sæt det så i ovnen, i midten på 200 grader i ca 50 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med hvidløg, basilikum og persille
Forvarm en ovn til 175°C. Smør et ovnfast fad.Fordel halvdelen af persille og basilikum i...
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...
Grønne bønner med hasselnød og citron
Kog bønnerne i en gryde med letsaltet vand, til de er møre. Dræn dem og anbring dem i en s...